【愛爾蘭簽證】GNIB 8-9月再次關閉

  • 都柏林 GNIB和 都柏林以外的簽證辦事處將會在20.08.2020 – 20.09.2020 暫時關閉。
  • 如果你的簽證在這段時間截止,將會和之前一樣自動延期1個月。
  • 如果你在8月19,20,21號有預約將會被取消,新的預約日期將會通知。
  • 都柏林的網上簽證更新預約不受影響

 

原文看這裡

【學生簽證】GNIB 在7/20開始工作

【學生簽證】2020全新學生續簽程序 (都柏林地址)

【愛爾蘭簽證】我已經是第三次語言簽 也還逗留在愛爾蘭

【簽證】2020年5-7月的簽證期再次延長

愛爾蘭遊學,NED 續簽 2020, 9月開始

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s